HTML

Mazu

Friss topikok

  • Lengyel: elvesztettem a fonalat (2011.11.06. 12:42) Éjféli lovag II.
  • Mazu: A névhasonlóság a véletlen műve. (2011.10.31. 11:40) Éjféli lovag
  • Mazu: Igazad van! De miért mondod, baj? Amúgy meg ha már ilyen vagyok miért ne használnám ki? (2011.09.23. 19:57)
  • lengyel: Igazad is van! (2011.09.22. 20:37)
  • lengyel: de ő még az első utáni prototipus, sokat kell még javítgatni, kezd eljegesedni..... és még nem vol... (2011.09.10. 01:19)

Címkék

2010.07.25. 20:35 Mazzzzu

addig nem ismerem be hogy felvettek míg ki nem küldik a hivatalos papírost, hogy nesze hülyegyerek megvan. egyébként SZTE-BTK magyar szaka a felvétel tárgya. az a baj hogy haloggattam hogy irományozzak és annyi rakás szar halmozódott fel, hogy egyszerűen nem tudom azt kifejteni amit elterveztem. Kezdjük Vaskúton, multkor egy könnyed délutáni irsomban kifejtettem hogy voltam Vaskúton....nem is értem miért kezdek neki mert akkor bőven kifejtettem és most nem vagyok annyira jó paszban hogy keserűség nélkül beszámoljak... utánna közben megkotlott a telefonom Zoli kuki papi egy fiatalbajailányassszemeditnekhítták közreműködésével megszerelte azóta újfent tökéletes ööö mivoltmég Koti gépét megöltem kétszer a tduval ööö na ezekről nem akartam beszélni inkább lelki terroroztam volna , szal volt ponthatárok estélyén Sümegi András bácsmonostori lakos ingatlanján egy kis műsor mert felvettek azért mert nem azért... nem tudok mit írni ezért végzem ezt hogy ími történt velwem , tegmnap Bluminál sütés hát öö ennyi és kezdődjék a lelki terror hehe
mérgesvicsorgóördögfejakikacsintszmájli megvan az az érzés mikor belulról emészted magad mikor legszívesebben "I push my fingers into my eyes" ? mikor a saját karodat tépnéd ki hogy agyonüsd vele magad? és megvan az mikor a legnagyobb csönd és meggilletődöttség honol bent? ne viccelj nincs meg, de képzeld el és tedd össze... az első azért van mert nem képes az ipse (jelen esetben én)tovább lépni felejteni és felejteni, hanem csak a sebeit nyaldossa és a második azért van mert mégis arra kényszerül hogy váltson, hogy tova haladjon hála az oktatási rendszer fatális hibájának , hogy az is kapjon már, de most komolyan nem viccelek és tényleg őszinte vagyok szinte mikor azt mondom, hogy rettegek tényleg meg vagyok ijedve hiszen bele az ismeretlen egyetem városba én aki világéletében tettem a más emberekre és azt csináltam amihez nekem is kedvem volt és mennie kell az ismeretlenbe a pörgő zajos egyetemista életbe itt hagyni földijeimet és nem földieimet név szerint azok akik valamelyest is számítottak az ember személyiség fejlődésében: AteszGinaKotiSünZoli rövid lett ez a névlista de legalább ábécé rendben van... jogokért későbben fizetek csekkel ha vkinek gondja van és elhasználtam a nevét. szal őket itt kell hagynom illetve bocsánat elirtam elkellhagynom rámjött ez a kiemeljükaszövegbőlaszavakat szal abba is hagyom mert nincs értelem megint, lehet hogy megkéne próbálnom ezt a beszélgetés fdolgot mármint hogy kipróbáljam
a lényeget meg majdnem elffelejtettem...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mazu.blog.hu/api/trackback/id/tr626416045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lengyel 2010.07.27. 20:01:25

Kérek csekket! felvetésem van, mivel lehetett volna lengyel is írni, és akkor nem lenne a nevem a végén:) egyépként kuki!
süti beállítások módosítása