HTML

Mazu

Friss topikok

  • Lengyel: elvesztettem a fonalat (2011.11.06. 12:42) Éjféli lovag II.
  • Mazu: A névhasonlóság a véletlen műve. (2011.10.31. 11:40) Éjféli lovag
  • Mazu: Igazad van! De miért mondod, baj? Amúgy meg ha már ilyen vagyok miért ne használnám ki? (2011.09.23. 19:57)
  • lengyel: Igazad is van! (2011.09.22. 20:37)
  • lengyel: de ő még az első utáni prototipus, sokat kell még javítgatni, kezd eljegesedni..... és még nem vol... (2011.09.10. 01:19)

Címkék

2011.03.21. 00:34 Mazzzzu

Nyílik az ajtó, bennt láncra verve "Sz"."A" így szól:
- Na befejezed végre az örökös harcodat az irányításáért?
-Soha.
- De tudod, hogy csak én irányíthatok, neked nincs más dolgod mint keringetni és pont.
- Ez nem lehet igaz te is tudod, kellek a döntéseihez.
-Tudom, hogy nem tudsz de próbálj meg gondolkodni, egyáltalán nem kellesz a döntésekhez, csak túlbonyolítasz mindent.
-Nem csinálhatsz belőle egy érzéketlen faszjankót! Hagyod, hogy egy valamikori döntése miatt szenvedjen? Mert nem tud tovább lépni mert rád kell hallgatnia?!
- Te is tudod hogy csak hátráltatják az emlékek...
- De mindig emlékezni fog rájuk, nefeledd az emlékek benned vannak!
-Te pedig azt ne feledd, hogy ki van vasra verve kettőnk közül! Az élet úgy hozta, hogy most éppen te, szóval kérlek ne szólj bele a dolgomba, ez lenne ha elengednélek; én megmondonám milegyen, te pedig elordítanád tőle, szóval itt maradsz.
- Gondolkodj már kérlek, hisz te mást sem tudsz, gondold már meg egy személytelen gépet csinálsz belőle!!
-Ez nem igaz.
- Ó dehogynem! kiölöd az érzéseit, az érzelmeit ember! Tőlem meg azt várod, hogy lenn maradjak a gépházban és egész nap ügyeljek arra, hogy rendesen működjön? Soha érted? Soha nem fogom hagyni, hogy ezt tedd vele küzdeni fogok ellened, utolsó lehelletemig és ne feledd ha én meghalok mind meghalunk!!!
- Ha te úgy akkor én így! ekkor a cellában derengő fény "A" kezében valami fémtárgyra siklott, majd puskalövés dörrent. "Sz" vérzik.
-Te elmebeteg, látod mit tettél? Bele is halhatok!
-Ugyan, egy láblövésbe?
-Ez nem változtat semmin!
- Ó dehogynem!
"Sz" rosszallóan:- Mit jelentsen ez?
-Még mindig nem világos? Pedig eleddig csak erről beszélgettünk: te itt fogsz megrohadni és én veszem át az irányítását és te semmit nem tehetsz ellene!!!
.Utoljára kérlek gondolkozz nem csinálhatsz belőle olyasvalakit aki mindenkit elmar maga mellől és mindenáron egyedül akar lenni és lesz is mert nincsen szíve? És ott van Ő is, igen emlékszel rá? Szereti, vagy szerette nemtudom, hogy nélkülem mit érez, de belefog őrülni az állandó agyalásba és csak idő kérdése mikor lesz öngyilkos!!!!....
Ekkor már késő volt az ajtó csukódott, a zár kattant és az eddig "A"- ként emlegetet Agy bezárta a lélek legmélyére az eddig "Sz"-ként emlegetett, addigra már elég rendesen vérző szívet.
szeretnék véleményeket kérni, ezt én egyedül gondoltam ki és írtam le szóval ezért, köszönöm
KMD

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mazu.blog.hu/api/trackback/id/tr656416013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-T- 2011.04.10. 00:05:28

Ez qva jó!!! Le a kalappal!!!

Mazu 2011.04.10. 20:40:15

Köszönöm szépen!

pötyi 2011.04.25. 12:23:49

Érdekes. Lehet csak én voltam túl dekoncentrált amikor először elolvastam, ugyanis első olvasatra nem nagyon fogtam fel, de másodiknál rá kellett jönnöm, hogy ez egy igencsak reális élethelyzet(még akkor is ha megszemélyesítés) Azért nálam ilyen könnyen sosem győz az ész( sajnos vagy nem sajnos nem tudom..) de ugye ez mindenkinél más... jaés izé nagyon tetszett grat Mazu :) Feltúrom most kicsit a blogod és bekukkantok picit a belső világodba, mert úgy látom ítt egyszerűbb kifejezned. :) (ja és Kriszti voltam)

Mazu 2011.04.25. 18:22:12

Nagyon szépen köszönöm, azt, hogy olvasol, könnyebb kiadnom, ha nem kell vkinek szemtől szemben0 úgy nehezebb. Lényeg, hogy köszönöm az olvasást.

2011.06.12. 23:05:16

Arról nem volt szó a végén, h a Szív nem dobog többé... Az sem biztos, h Szív egyedül volt a "lélek cellájában", talán valaki segített rajta...

Mazu 2011.06.13. 10:35:46

Na, először, köszönöm, hogy (újra) olvasol, másodszor viszont elnézést kérek, mert csak egy kommenttel válaszolok a te hármadra, de olyan régen volt már ihletem a magasröptű gondolatokra, hogy ez is nehezemre esik. SZval: Nagyszerűen észre vetted, a Szívről nem esik szó, hogy meghalna, azt hogy egyedül volt e még én sem tudom.. a másik bejegyzésnél fel sem tűnt a monsteres színhasználat, innentől csak zöld és sárga bejegyzések lesznek, ha lesznek. A társaslénnyel kapcsolatban tudnék vitázni, szerintem azok vagyunk, de ha nincsen tökéletes párunk, akkor, talán, baszhatjuk az egészet, ez némi reménykedés a részemről. A divatot meg tán azok diktálják akik elegen vannak, hogy sokan kövessék őket :) na hát ennyi és köszönöm újra az olvasást.
süti beállítások módosítása