HTML

Mazu

Friss topikok

  • Lengyel: elvesztettem a fonalat (2011.11.06. 12:42) Éjféli lovag II.
  • Mazu: A névhasonlóság a véletlen műve. (2011.10.31. 11:40) Éjféli lovag
  • Mazu: Igazad van! De miért mondod, baj? Amúgy meg ha már ilyen vagyok miért ne használnám ki? (2011.09.23. 19:57)
  • lengyel: Igazad is van! (2011.09.22. 20:37)
  • lengyel: de ő még az első utáni prototipus, sokat kell még javítgatni, kezd eljegesedni..... és még nem vol... (2011.09.10. 01:19)

Címkék

2010.10.20. 22:46 Mazzzzu

itt kavarog a rengeteg világmentő ötlet

melyekből végülis ötlett

nagyon nem megy nekem a rímkavarás így most már próza de mivel a kezemet sem nagyon tudom mozgatni, maradjunk annyiban, hogy olyankor mikor kéne úgy sincs ott senki/az aki igazán kéne, szemét ez az élet, sajnos ismét csak a közhelyes szar duma ömlik kifele, szval legközelebb megpróbálok értemeset alkotni, de igazából most hogy mondom, aa helyzet az, hogy minden nap átkell kelnem trolival egy híd felett...megihlet... leugrani, vagy csak nézni csodálni a szépségét egyre megy hisz az élet szemét, és ugye néha az igazság nem elég jó, viszontagságos küzdelmeink során, melyet az élettel vívunk, fel sem tűnik, hogy nem körülöttünk forog a világ, mert ugye kurvára nem, de nekünk ezt kell hinnünk, mert az embereknek hinniük kell valamiben, különben baszhatod, valamiben mindig higyy a szebb jövőben/holnapban vagy egy szép lányban de ne add fel sose mert ez a kegyetlen undok szar(élet) bedarál és mehetsz a lecsóba, DE mivel hülyék vagyunk meg próbáljuk helyre rakni ezt a valamit, mert hinni akarunk, majd rájövünk, hogy baszhatjuk a szaros kis életünket és kidobjuk az egészet a kukába

a dalszerzője Stewie Griffin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mazu.blog.hu/api/trackback/id/tr216416029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása