HTML

Mazu

Friss topikok

  • Lengyel: elvesztettem a fonalat (2011.11.06. 12:42) Éjféli lovag II.
  • Mazu: A névhasonlóság a véletlen műve. (2011.10.31. 11:40) Éjféli lovag
  • Mazu: Igazad van! De miért mondod, baj? Amúgy meg ha már ilyen vagyok miért ne használnám ki? (2011.09.23. 19:57)
  • lengyel: Igazad is van! (2011.09.22. 20:37)
  • lengyel: de ő még az első utáni prototipus, sokat kell még javítgatni, kezd eljegesedni..... és még nem vol... (2011.09.10. 01:19)

Címkék

2011.04.24. 19:27 Mazzzzu

Muszáj egy régistílusút pötyögnöm az ünnep ürügyén. Nehezen viselem azokat a dolgokat amit a tömegeknek "kell" csinálniuk, igen most arról fogok írni, hogy miért "kell" utálni az ünnepeket, ja és itt a távirányító, tessék nyugodtan elkapcsolni, én aztán megértem. Szóval, azt nyílvána észleltük, hogy a divatos dolgokat menő leszólni, mert akkor nem tudom, menők leszünk, mert leszóljuk a birka tömeget és akkor kirlyok leszünk. Ilyen dolog ez a "nemszeretemazünnepeketmertolyanszarminden" dolog is. Elérkeztünk az örök kérdésemhez: Miért? avagy Hova? Miért menő nyomatni azt, hogy "nemszeretjükazünnepeketmertazokszarok", tán félünk belátni, hogy mennyire szeretjük a hozzátartozóinkat, belegondolva lehet, hogy egyből rátapintottam a lényegre, mint vak ember az orgián, egyből a lukra, hiszen ezért kell elfordulni a szülőktől, rövid úton elküldeni őket a halálfaszára, majd sírni, hogy nem szeret senki, pedig a vér nem válik vízzé. De ezeket a rabláncaitól megszabadított, többéves rabság után, ja nem ilyen nem volt, fiatalságot nme lehet egynél több napra összezárni a családjával, mert nem tudom, vége lesz a világnak vagy valami. Persze, hiszen gyerekként mindenki arra vágyik, hogy felnőjjön, majd azt is belátja, hogy gyermekként volt a jó, ebben reménykedek, hogy beismerik, nem volt igazuk, lehet, kivétel, nyílván ha húsvétkor felrúgta egy nyúljelmezes krapek akkor megértem, hogy nem kedvence, de ez van olyan ritka mint a fehér varnyú. Szóval, még az összegzés előtt térjünk vissza arra, mikor felakartunk nőni, aztán azt hisszük, hogy felnőttünk és eltöltünk 5 percet csak esetleg 10 évvel idősebbek társoságában, majd csak feltűnik, hogy háló.Hagyd a picsába a különcködést, ne játszd magad, csak add. Szóval a lényeg, hogy menőnek tűnt felnőtteset játszani is, majd rájöttél, hogy mennyire jó volt gyereknek, remélem belátja az emberek azon része, akik ellenzik, hogy nem rosszak ezek a családias ünneopek és talán illik egy kis időt fordítani az emlékekre és az élőkre. Bocs elfelejtettem, Mindenkinek kellemes ünnepeket!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mazu.blog.hu/api/trackback/id/tr676416007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.06.12. 22:55:32

Nos: 1. Nagyon Monster energiaital típusú egy a fekete alapon kék betűk 2. megvan a Fg-os poén is 3. és így van. Az ember mindig elégedetlen, és divatmajmoló. Bár ki a f'sz diktálja a divatot??
süti beállítások módosítása