HTML

Mazu

Friss topikok

  • Lengyel: elvesztettem a fonalat (2011.11.06. 12:42) Éjféli lovag II.
  • Mazu: A névhasonlóság a véletlen műve. (2011.10.31. 11:40) Éjféli lovag
  • Mazu: Igazad van! De miért mondod, baj? Amúgy meg ha már ilyen vagyok miért ne használnám ki? (2011.09.23. 19:57)
  • lengyel: Igazad is van! (2011.09.22. 20:37)
  • lengyel: de ő még az első utáni prototipus, sokat kell még javítgatni, kezd eljegesedni..... és még nem vol... (2011.09.10. 01:19)

Címkék

2010.06.27. 19:34 Mazzzzu

Curriculum vitea
Valszeg nem fog azzal a tartalommal bírni a szöveg, mint amit a cím igér, de megtetszett a cím
Négy évvel ezelőtt kétezerfasztudjahányban elindult Szt Laci gimnázium beli pályafutásom... kilencedikes ismerkedéssel és barátkozni próbálkozásokkal stb. szokásos közgben színjátszó és általános osztály találkozók a magjával annak a tímnek mind1. Tizedikben kezdett körvonalazódni a kép, tisztulni majd leesni annak aminek lekellett, tizedikben a színjátszó mellett ha jól emlékszem akkor is toltuk és tán akkor jártunk hogyishijjákon az országoson?tapstaps teljesen lényegtelen szal mellette toltam egy Jézust csípőből, megjegyzem pár napja láttam először képet magamról mint jézus és meg kell mondjam,hogy isteni voltam jézusnak, jah és persze tizedikben kezdődött az apech széria mely meghatározta a pályafutásom a Szt Laciban, hiszen felvettem ezt a balfaszkodásos stílust a szívügyek terén, igen az Enikővel elkövetett baklövésre gondolok, hogy nem tettem semmit, már elnézést hogy pár nevet is említek de ez most az enyim és írok amit akarok. Jah és akkor szedáltam le először a térdemet is jánosfasztudjamianevefalvánvagyhalmán. na akkor tizenegyedik itt már nem volt színjátszó viszont a plusz munkakapcsolat aszínjátzó miatt meghozta a lelkesedésem akkor még az Ági irányába, végkiggfejletet nem írom le mert nekem is fáj hgallani ha ennyire balfék vki, ööö még két térdficam volt talán ha jól emlékszem meg faktok meg tanulás meg stb. akkor nyáron volt efott? jajj az efott az is milyen szar volt má mint jó csak rosszul éltem meg mert nem volt igazán kivel átéljem ok Gina és Barbi és Móni is ott voltak de nekem az Atesz kellett volna vagy vki és akkor szét rúgttuk volna aházoldalát, mind1 ez is teljesen lényegtelen ez már lassan 12 de vhogy elkezdtem felfigyelni efottkor a Ginára is de abból se lett semmi bár érted de minek írom ezt most ide sajnálom a szerzőijogokért járópénzeket átutalással fizetem szval ez lett volna négy év a lényegi szempontok szerint.
Nyugodjak békében.
ui.: az előző szánalmas bejegyzésemért elnézést kérek főleg Ginától nem akartam bántani se téged se mást, ja és egyébként bezöldült az út a rengeteg kommentnek... na ez se úgy sikerült ahogy akartam se az írás se a négy év de nem csinálnék semmit másképp

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mazu.blog.hu/api/trackback/id/tr166416053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

|engyel 2010.06.28. 20:04:53

Elég zöld az út. :D Láááátlak. lájkolom a bejegyzést, kicsit vidámabb mint elődei. én épp itthon ülök, vagymi, mert nemtudok felállni, szóval a derekam végleg offtrotty. Holnap mekk kórháűzba vele, hogy most gerinccsere, vagymilessz má, mer tűrhetetlek, remélem te jól vagy, és élsz még. kuki puki

Gina 2010.06.30. 20:19:23

Nah, ezzel minden kijött, aminek ki kellett:)
süti beállítások módosítása